Английски език

Обучението по общ английски език е съобразено с Общата Европейска езикова рамка - нива А1, А2, В1, В1-В2, С1. Формите на обучение са присъствена, дистанционнаили смесена, а курсовете се провеждат групово или индивидуално. Работи се по най-новите учебни програми и учебници основно на Кеймбридж Юнивърсити Прес.

Предлагат се и специализирани курсове – бизнес английски, английски за медици, за държавни служители, за счетоводители.

Нашите преподаватели са опитни и висококвалифицирани.

Продължителността на индивидуалното обучение се определя от Вас.

Продължителността на едно ниво групово обучение в присъствена форма е 120 учебни часа, които се провеждат в продължение на 7 седмици и половина.

Обучението се основава на три модула:

  • часове, провеждани два пъти в седмицата (по 5 учебни часа - общо 100 уч. часа) с висококвалифициран преподавател по модерната система Face2face, където се развиват способности за писане, четене и комуникиране.
  • всяка седмица се провежда Дискусионен клуб- разговорни часове по английски език (общо 20 уч. часа), водени от квалифицирани преподаватели – англичани или американци. Този модул е едно от най-големите предимства на нашите курсове, защото той Ви гарантира ПРАКТИЧЕСКОТО УСВОЯВАНЕ на езика.  
  • БОНУС дистанционен модул на обучение – всеки наш ученик получава достъп до нашата онлайн система, където може да разполага с допълнителни учебни материали, видео, упражнения и всичко друго, необходимо за блестяща самоподготовка, с което се завършва целостта на езиковото обучение и ви се дава възможност по всяко едно време на денонощието да практикувате и подобрявате своя английски.

След завършване на всяко ниво получавате сертификат, който удостоверява знанията Ви и Ви дава възможност да продължите в следващо ниво на обучение.

Ако не сте сигурни кое ниво на английски владеете, можете да определите нивото си ТУК.

Цена на обучението: 360 лв.

САМО ПРЕЗ ФЕВРУАРИ - ЗАПИШЕТЕ СЕ ДВАМА (ИЛИ КАПАРИРАЙТЕ УЧАСТИЕ) И ПЛАТЕТЕ ПО 255 ЛЕВА.

British Business Academy

logo png

Образованието на бъдещето – учи от вкъщи и получи диплома от престижен Британски Университет още СЕГА. Точното място е British Business Academy.

Проект Understand and Teach финансиран от Erasmus +