Тийм билдинг

Team HelpingИскате да сплотите екипа си?
Ние сме точното решение!

Съвместно с туристическа агенция Инес Травел може да създадем на Вас и на Вашия екип незабравими моменти, с който ще подобрите процеса си на работа.
С какво е полезен "тийм билдингът"?
 
Подобрява комуникацията – чрез игрите и забавленията, Вашите служители ще бъдат поставени в реална среда, в която да взимат решения заедно, да създават печеливши стратегии, да преговарят и всичките тези ползи опаковани в много интересни игри!
 
Забавление – Вашите служители ще видят как по-лесно се постига успех в начинанията с по-малко стрес и повече ведро настроени. За финал Вие ще имате по-мотивиран и креативен екип, с който да постигате целите си!
Повишена мотивация – чрез изграждането на силни връзки във Вашия екип, в забавна среда, повишава мотивацията.
 
„Айс брекър“ – техника, която позволява на Вашите служители да се опознаят. Тези техники скъсяват разстоянието между Вашите служители, особена ако са от различни отдели или от различни офиси. Докато откриват сходни интереси и забавления, те ще изградят дълготрайни приятелски отношения, които ще се пренесат в офиса Ви.
 
Взимането на решения – всички знаем колко е важно бързото и навремнно взимане на решения в днешната динамична среда. Чрез игри, Вашите кадри ще станат незаменими! Скоростта за взимане на решения в критични ситуации касаещи време и адекватна реакция, ще се увеличи.
  
Печелете, чрез сплотен и мотивиран екип!
Толкова е лесно!
Организираме още:
-Фирмени пътувания
-Конференции
-Индивидуални пътувания
 
Бъдете лидери! Започнете още днес!

Видео уроци

British Business Academy

logo png

Образованието на бъдещето – учи от вкъщи и получи диплома от престижен Британски Университет още СЕГА. Точното място е British Business Academy.

Проект Understand and Teach финансиран от Erasmus +